Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vino In lumea "noastra"
#1
buna ziua tuturor, eu sunt Geta, am varsta de 35 de ani si sunt din brasov insa 2 saptamani din luna sunt in deplasare, targu mures,cluj napoca,alba iulia chiar si bistrita. Am o clientela formata datorita profesionalismului pe care il ating. Daca ai fetish-uri legate de ass licking , urinare, footlicking, dominare,sex anal sau in grup...etc , inseamna ca putem sa facem o echipa buna!Smile . Orice fetish neimplinit il vei putea experimenta cu mine si daca este cazul cu o prietena a mea , deci practic la cerere putem fi 2 femei care sa te faca sa inebunesti de placere. Toate informatiile dorim sa fie confidentiale, maxima seriozitate si discretie. In privat ofer videochat si restul detaliilor! 

asadar nu ezita sa ma contactezi daca ai fetis-huri neindeplinite!
Reply
#2
ai putea sa scrii tarifele ? mi-ar placea sa stiu cat de cat preturile cu care se lucreaza, nu am vazut inca o femeie care sa ofere asa ceva deci mi-ar face placere sa te intalnesc!!! inclusiv daca ar fi si partenera ta :*
Reply
#3
terife plus alte detalii se stabilesc in functie de mai multe aspecte, nu exista un tarif standard cel putin nu la mine ! 

ce te-ar interesa mai exact sa faci si de unde esti ?
Reply
#4
Eu sunt din Iasi dar jobul ma trimite saptamanal aproape in bucuresti,cluj,brasov,vatra dornei si multe alte orasele !

Mi ar placea sa ne intalnim la un hotel , eu deobicei ma cazez la hoteluri de 3 stele (adica firma ma cazeaza Smile)   ) 

Mi-ar placea sa fi tu si prietena ta si sa fiu sclavul vostru sa imi da-ti comenzi si sa injurati sa fie o dominare 100% 

Daca ar fi sa vin eu in orasul unde vrei tu , ce pret ai avea pentru ce am zis eu ?
Reply
#5
buna, ma bag in seama si eu dar devine prea interesant ce vb voi aici ... astept si eu detalii poate si o poza doua!
Reply
#6
ok...daca ne place cum arati, pretul va fi mai mic deci pretul variaza intre 250/2h  si 350/2h  am specificat deja , conteaza aspecte multe pana se stabileste sma de bani !

loveass? ce te-ar interesa ? dupa nikname as spune ca ......Tongue 
Reply
#7
ti-am trimis cateva poze cu mine, sunt de 2 ani dar nu m am schimbat deloc! vb in pvt
Reply
#8
Smile) , da sunt obsedat de funduri sexy ! si m-ar interesa asslicking sau asstomouth , ar fi deajuns 2 ore. 

In cazul acesta e identic valabil? adica depinde de cum arat ? trimit si eu o poza privat si imi spui un pret 

In cazul meu ar trebui sa astept pana ajungi tu in Ploiesti sau Bucuresti !Smile tinem cont si de asta
Reply
#9
in pret va fi inclusa deplasaarea indiferent daca vin sau nu pentru tine ca si client! biletul de autobus sau tren! iar pt ce doresti tu ar fi cu 50 de lei in plus fata de ce doreste CornelWine !
Reply
#10
mi se pare corect , o sa aranjez pe saptamana vitoare vineri daca esti disponibila sa ne vedem in Cluj .Stiu eu un hotel super nice !
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)